Aanmelden

Motor theorie

Met de unieke spoedcursus van Slaagvandaag.nl haal je met de hoogste slagingskans je motor theorie in 1 dag. Op de lesdag behandel je met de trainers alle motortheorie en leren we je hoe de CBR-vragen in elkaar zitten. Hierdoor beschik je aan het einde van de dag over de kennis en het zelfvertrouwen om het examen te halen. Door je in te schrijven voor een motortheoriecursus in 1 dag bij Slaagvandaag.nl profiteer je altijd van de volgende voordelen:

  • Motortheoriecursus halen voor slechts € 67 in december,-
  • Inclusief lunch en drankjes
  • Spoedcursus met hoogste slagingskans
  • Prijs exclusief CBR-examen

Heb je een vraag over een van onze cursussen? Stel hem gerust door te bellen naar 085 760 8008 of een bericht te sturen naar info@slaagvandaag.nl.

Inschrijven voor dagcursus motor theorie in 1 dag

Met de volgende drie stappen schrijf je je eenvoudig online in voor een cursus bij Slaagvandaag.nl:

  1. Bekijk de eerstvolgende cursusdata in onze cursuskalender. Staat er een datum tussen die je uitkomt? Door op de button ‘Inschrijven’ te klikken, ga je naar het inschrijfformulier.
  2. Selecteer de cursus van je keuze, vul je adres- en contactgegevens* in en klik op ‘Verzenden’.
  3. Betaal via iDEAL de aanbetaling van € 50,-.

Zodra we je inschrijving en aanbetaling hebben ontvangen, sturen we je een bevestigingsmail met informatie over de cursuslocatie, aanvangstijd en betalingsmogelijkheden voor het resterende bedrag.

* Zorg ervoor dat je de naam invult die op je paspoort of identiteitskaart staat!  

Hoe ziet de motor theoriecursus eruit bij Slaagvandaag.nl?

Op de cursusdag verzamelen we om 06:30 uur en nadat iedereen een kopje koffie of thee heeft gekregen, beginnen we met de theorieles. Alles wat we leren, oefenen we gelijk met behulp van oefenvragen die erg lijken op de vragen die je op het examen krijgt. Bij elke vraag geven we een duidelijke uitleg, zodat we zeker weten dat je het echt begrijpt.

Op een leuke manier je motortheorie halen!

Bij Slaagvandaag.nl hoef je niet in je eentje een saai boek uit je hoofd te leren. We behandelen de oefenvragen op een leuke en grappige manier en leren je ezelsbruggetjes, zodat je alles beter onthoudt. Op deze manier raak je niet in de war van onnodige informatie en weet je zeker dat je tijdens het examen alles nog precies weet!

Kosten motortheoriecursus plus examen in 1 dag

Bij Slaagvandaag.nl betaal je slechts € 67 in de maand december,- (exclusief examen t.w.v. €33,-) voor het halen van je motor theorie in 1 dag. Deze prijs is inclusief:

  • Drankjes en lunch
  • Vervoer naar de CBR-locatie

Vele cursisten gingen je al voor!

Slaagvandaag.nl heeft veel ervaring met het klaarstomen van cursisten voor theorie-examens in 1 dag. Op onze Facebookpagina vind je foto’s en reacties van de vele cursisten die hun theorie hebben gehaald door bij ons een cursus te volgen.

“Echt een heel super curcus! Heel leerzaam en goede uitleg.. Heel erg bedankt”, reactie op onze Facebookpagina.”

Veelgestelde vragen over motor theoriecursus

Wat moet ik meenemen naar de training?

Het is belangrijk dat je een geldig identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart) meeneemt. Als je dit vergeet, kun je bij het CBR geen examen afleggen.

Wanneer haal je je motor examen?

Je slaagt voor het theorie-examen als je minimaal dertien vragen over gevaarherkenning en minimaal vijfendertig vragen over wetten, verkeersregels, verkeersinzicht en risico’s goed beantwoordt.

Wat is het landelijke slagingspercentage voor het theorie-examen?

Landelijk slaagt slechts 41% de eerste keer voor het examen. Bij Slaagvandaag.nl slaagt bijna 100% van de cursisten in één keer!

Hoelang is het theorie-examen geldig?

Als je het examen haalt, is je certificaat anderhalf jaar geldig. Haal je het praktijkexamen niet binnen deze tijd? Dan moet je het theorie-examen opnieuw doen.

 

Contact opnemen met Slaagvandaag.nl

Heb je een vraag over onze lesmethode of cursuslocaties? Neem voor deze en al je andere vragen gerust contact met ons op via 085 760 8008 of door een e-mail te sturen naar info@slaagvandaag.nl.

datum locatie voertuig
vr 05 jun Rijswijk Motor
di 09 jun Rijswijk Motor
vr 12 jun Rijswijk Motor
vr 19 jun Rijswijk Motor
vr 26 jun Rijswijk Motor
vr 03 jul Rijswijk Motor

Deel dit bericht