Theoriecursus Rijswijk

Je rijbewijs halen is een van de belangrijkste dingen die je in je leven zal doen. Je zal uren spenderen achter het stuur, dus je kunt maar beter zo snel mogelijk dat papiertje binnenhalen. En dat kan nou eenmaal niet zonder dat je ook je theorie-examen hebt gehaald. Voor velen in Nederland is dat nog een aardig problemen. Slechts 41% van alle kandidaten slagen de eerste keer dat ze hun examen doen. Bij Slaagvandaag proberen we dit probleem aan te pakken. We bieden nu ook een bepaalde theoriecursus in Rijswijk aan. Deze cursus zal een hele dag innemen, en aan het einde van deze dag heb je als het goed is het examen gehaald. Hoe dat gaat, kun je hieronder lezen.

Zo ziet de dag bij ons eruit

Om te beginnen is het goed om te weten dat je zodra je je inschrijft bij Slaagvandaag voor een theoriecursus in Rijswijk, je niks meer hoeft te regelen. Wij schrijven je in voor het examen en zorgen ervoor dat je daar op tijd aan komt. Het enige wat je moet doen, is je in de ochtend melden bij ons oefenlokaal met een geldig legitimatiebewijs. Zonder zo’n bewijs kan je geen examen doen bij het CBR. Kijk dus goed of je paspoort of ID-kaart niet is verlopen, want dan heb je een probleem.

Als je bij ons aankomt op de dag van het examen, zullen we op een verfrissende manier de stof met je doornemen. Je hoeft dus niet uren achter elkaar het boek te lezen dat je kan krijgen bij het CBR. Hierin staat weliswaar alles wat je moet weten om het examen te halen, maar het kan wat droog en saai zijn. Daarom gaan wij op een hele andere manier zorgen voor het feit dat jij genoeg kennis in je hoofd hebt om het examen te halen. Dat doen we door je op een interactieve manier in aanraking te laten komen met de wetten, regels en verkeersborden. Door uit te leggen waar de regels en borden vandaan komen zal je ze snappen, wat het erg makkelijk maakt om ze vervolgens te onthouden.

Natuurlijk zullen we ook veel examens met je gaan oefenen. Tijdens het theorie-examen zal er namelijk de nodige tijdsdruk op je staan. Om goed om te kunnen gaan met deze druk zal je een aantal proefexamens maken tijdens de ochtend bij ons. Zo weet je precies wat je kunt verwachten tijdens het examen zelf. Gedurende de dag zal je met je medecursisten oefenen op het examen en dat is echt niet alleen maar leren. Doordat je de hele dag bij ons bent heb je ook een aantal leuke dingen te doen. Zo bieden we een lekkere lunch aan en word je gedurende de dag voorzien van drankjes.

Voor slechts € 100,- heb je al een theoriecursus in Rijswijk. En dat is inclusief de €33,- die je normaal gesproken zou betalen voor het examen zelf. Een goede deal dus, want normaal gesproken betaal je hier €180,- voor!