Theoriecursus Zoetermeer

Theoriecursus Zoetermeer – de hoogste slagingskans

Ben je op zoek naar een manier die het je makkelijker zal maken om je theorie-examen te halen? Kijk dan niet verder dan Slaagvandaag. De theoriecursus van Slaagvandaag duurt een hele dag. Als je je inschrijft voor deze cursus dan regelen wij alles voor je, je hoeft je dan niet eens meer in te schrijven voor het examen zelf. Wij doen dat voor je. Hieronder lees je precies wat je kunt verwachten van ons en van het examen zelf.

Theoriecursus Zoetermeer

Aan het begin van de dag kom je bij onze oefenruimte. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een paspoort of ID-kaart. Het is wel belangrijk dat dit legitimatiebewijs geldig is. Is je legitimatiebewijs niet geldig? Dan word je geweigerd bij het CBR en kun je geen examen doen. Ook kunnen wij van Slaagvandaag dan niks meer voor je regelen, je zal opnieuw een examen moeten plannen.

Nadat we kennis hebben gemaakt op de dag van je examen gaan we beginnen met het tot ons nemen van de stof. Dat doen we niet door het boek te lezen. We gaan op een leukere manier met de stof om. We gaan vooral kijken naar voorbeelden van oude examens zodat je op de juiste manier kijkt naar wat je moet weten. Ook leggen we je uit waarom het zo is gekomen dat een bepaalde regel geldt, of hoe een verkeersbord tot stand is gekomen. Door dieper in te gaan op de ‘waarom’ factor wordt het makkelijker voor je om te onthouden wat er allemaal gebeurt in het verkeer.

Natuurlijk zullen we ook gehele examens gaan oefenen, zodat je precies weet wat je te wachten staat tijdens het 20-30 minuten durende examen. Het gaat hier vooral om de tijdsdruk die je wordt opgelegd door het CBR. Je hebt maar een aantal seconden per vraag, en als je niks invult, dan wordt het automatisch fout geregeld.

Het Theorie examen

Het theorie-examen bestaat uit twee gedeeltes. Gevaarherkenning en theorie. Van de theorievragen moet je 35 goed hebben, en van de gevaarherkenning maar 13. Zoals gezegd geldt er een bepaalde tijdslimiet per vraag. Zodra je de laatste vraag hebt ingevuld zie je of je bent geslaagd of niet. Ben je geslaagd? Dan heb je anderhalf jaar om je praktijkexamen te halen. Hierna moet je opnieuw theorie doen.

Voor slechts €67,- kun je je al inschrijven voor onze theoriecursus. Normaal gesproken betaal je €180,- en voor een theorie-examen alleen betaal je al €31,-. Een hele goede deal dus. Twijfel niet langer en meld je aan!