Theoriecursus

Over onze Auto en Motor theoriecursus in 1 Dag

Theoriecursus voor je auto en motortheorie met een hoge kans van slagen! De unieke lesmethode van SlaagVandaag.nl tijdens deze eendaagse cursus is ideaal voor iedereen. Onze lesmethode is gericht op kwaliteit en effectiviteit, waarbij we veel herhalen, je ezelsbruggetjes aanleren en instinkers doornemen. De professionals stomen je helemaal klaar om dezelfde dag nog het theorie-examen te halen.

Slaag in één keer

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen die fit verschijnt op de cursusdag, goed oplet, actief meedoet en goed Nederlands spreekt, het examen dezelfde dag haalt. De kwaliteit en effectiviteit van onze cursus vertaald zich ook in de hoeveelheid cursisten die slagen met maar liefst 0 fout en de vele uitstekende beoordelingen van cursisten. Wij zorgen ervoor en doen onze uiterste best om jou je theorie examen in één keer te laten halen!

Inhoud theoriecursus

We verzamelen ‘s ochtends en je krijgt dan de hele ochtend en middag examengericht theorieles. We bereiden je voor aan de hand van oefenvragen, vergelijkbaar met de vragen die je op het examen krijgt. We behandelen de vragen stuk voor stuk en vervolgens geven we je er duidelijke uitleg bij om er zeker van te zijn dat je het echt begrijpt.

Dit doen we op een leuke en grappige manier waardoor het eenvoudig te onthouden is. Op deze manier raak je niet in de war van onnodige informatie, je hoeft niet in je eentje een saai boek uit je hoofd te leren of eindeloos vragen te oefenen op een cd. Je leert van ons hetgeen wat echt belangrijk is.Theoriecursus

Je kunt alleen aan het examen beginnen als je een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort) hebt meegenomen, vergeet dit dus niet! Je slaagt voor het theorie examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten/verkeersregels en verkeersinzicht/risico’s goed beantwoordt. Dit is best een lastige taak, vooral doordat er veel instinkertjes in de vraagstelling staan van het CBR.

Landelijk slaagt slechts 41% de eerste keer voor het examen (bron:CBR). Maar wees gerust, met onze unieke lesmethode zorgen wij ervoor dat jij je autotheorie in 1 dag haalt! Vanaf dat moment is je theorie 1,5 jaar geldig en wensen we je heel veel succes met je praktijk-examen!